Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Heb jij zin in een Nummer 1 Metamorfose?

Heb jij zin in een Nummer 1 Metamorfose?

Exclusief | Metamorfose

Marijke, Charlotte en Angelique, het Nummer 1 Metamorfose Team, bewijzen dat iedereen er járen jonger uit kan zien.

Marijke Neutgens is garderobe-, kleur- en stijladviseuse. Marijke: ‘Als je de sterke punten bij mensen naar voren haalt, worden ze niet alleen blijer, maar krijgen ze ook meer zelfvertrouwen. En dat stralen ze weer uit naar hun omgeving.’ Voor het stylingsadvies gaat u samen met Marijke naar Ma Marie in Maaseik. Ma Marie richt zich op modebewuste vrouwen die stijlvol door het leven willen gaan.
Charlotte Maenen is schoonheidsspecialiste. Ze zorgt samen met Anny Maenen voor de bedrijfsvoering bij Centre Beauté. Charlotte: ‘Met vakkennis, persoonlijke aandacht voor de klanten én innovatie is het team in staat de meest uiteenlopende huidproblemen succesvol te behandelen.’
Angelique Puts is de eigenaresse van Kapsalon Charisma. Angelique: ‘Ik vind het fijn mensen te laten zien dat ze er veel mooier uit kunnen zien met een ander kapsel of andere kleur.’

Het Nummer 1 Metamorfose Team laat zien dat je met kleine veranderingen in coupe, kleur, make-up en outfit grote verjongende effecten krijgt. Oftewel dat je er jaren jonger uitziet.

Wil je ook een metamorfose?
Stuur ons een foto met vermelding van naam, adresgegevens en leeftijd en vertel iets over jezelf. Waarom je bijvoorbeeld mee wilt doen aan deze rubriek. Reacties graag naar redactie@nummer1.nl of naar het volgende postadres: Nummer 1, Postbus 26, 6120 AA Born, onder vermelding van Nummer 1 Metamorfose. Foto’s worden niet geretourneerd. Alleen als je wordt uitgekozen krijg je bericht.

Resultaten

416 resultaten

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan