Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg
  • Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg
  • Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg
  • Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg
  • Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg
  • Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg

Genieten van de mooie dingen des levens in vijfsterrenlandschap in Zuid-Limburg

Panorama Camping Gulperberg wordt glampingresort

Panorama Camping Gulperberg, met zijn unieke panorama-uitzicht op de zuidhelling van de Gulperberg, is veel meer dan een camping. Gelegen in misschien wel het mooiste vijfsterrenlandschap van het pittoreske Heuvelland, zit deze bijzondere camping midden in een opmerkelijk transformatieproces: van camping naar glampingresort. Waarbij glamping staat voor glamorous camping. Directeur-eigenaar Jeroen Knols legt uit: ‘Glamping is in feite een hoogwaardige camping met de service en kwaliteit van een hotel. Een trend die je internationaal maar nu ook nationaal op steeds meer campings ziet. We spelen daarmee in op de wensen van de huidige vakantiegangers. Deze willen tijdens hun vakanties optimaal genieten, zonder kopzorgen. Daar past de service van een hotel bij. Die bieden we onze gasten dan ook.’ Panorama Camping Gulperberg met circa tweehonderd toeristische plaatsen en honderdvijftig verhuuraccommodaties is dan ook veel meer dan een camping.

Je krijgt heel snel en heel gemakkelijk het ultieme vakantiegevoel boven op de Gulperberg. Het is eigenlijk een stukje buitenland in Nederland. Het uitzicht is zonder meer adembenemend te noemen. Prachtige vergezichten over de groene heuvels zijn een onverwachte bonus bij Panorama Camping Gulperberg. De steile klim vanuit het dorp loont zich dan ook zeer de moeite. De unieke ligging van Panorama Camping Gulperberg, midden in het Zuid-Limburgse natuurschoon met al zijn hoogwaardige faciliteiten, maar ook vlak bij interessante en gezellige steden, is daarbij een sterk pluspunt.

Bistro Joie de Vivre
Ook aan de inwendige mens is gedacht bij Panorama Camping Gulperberg. Bistro Joie de Vivre is een gezellig en knus restaurant met een zonnig panoramaterras waar het goed toeven is. Je kunt er lekker, gezond en genotvol proeven van de mooie dingen des levens. Ervaar in het knusse, gezellige en ongedwongen decor van onze bistro de aangename samensmelting van grenzeloos genieten en Limburgse gastvrijheid. Deel de beleving van lekker en gezond eten voor een vriendelijke en faire prijs. Kijk voor meer informatie op www.bistrojoiedevivre.nl.

Unieke investeringsmogelijkheden
bij Panorama Camping Gulperberg
Het is nu mogelijk om te beleggen in een eigen chalet of ingerichte glampingtent, de Panorama Lodge, met een adembenemend uitzicht over het Limburgse heuvellandschap én een vast rendement. Een aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Bovendien kan er, gedurende twee weken buiten de schoolvakanties en op lastminutebasis, zelf ook gebruik van worden gemaakt. U krijgt een garantierendement van 6,5 procent netto voor tien jaar.

Er worden hierbij vier verschillende types aangeboden.
1. Het Panorama Chalet; circa veertig vierkante meter inclusief veranda. Een woonkamer met schuifpui zodat u heerlijk van het prachtige uitzicht kunt genieten. Het Panorama Chalet is van alle gemakken voorzien en heeft een compleet ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is er eigen parkeermogelijkheid bij het chalet.

2. Het Grandeur Chalet; circa 55 vierkante meter inclusief veranda, compleet ingericht met luxe apparatuur en inventaris. Het Grandeur Chalet is geschikt voor vijf personen en heeft twee slaapkamers met twee badkamers en suite. De gezellige woonkamer en het terras zorgen ervoor dat er heerlijk genoten kan worden van uw vakantie met uniek uitzicht.

3. Het Grandeur Panorama Chalet met een oppervlak van 57 vierkante meter, bestemd voor vier personen. ‘Wanneer u dit luxueuze en ingerichte chalet binnenstapt, komt u direct in de ruime, gezellige woonkamer met open keuken. Uiteraard ontbreekt de flatscreen niet. De compleet ingerichte open keuken is inclusief een combimagnetron en een vaatwasser. De gezellige inrichting met frisse kleuren maakt het Grandeur Panorama Chalet tot een prachtige vakantieaccommodatie’, aldus Jeroen Knols. Ook aan het buitenleven is gedacht, want ongestoord genieten in het zonnetje, op je eigen terras, kan ook bij het Grandeur Panorama Chalet.

4. De Panorama Lodge; een compleet ingerichte luxe bungalowtent die is voorzien van alle luxe op het gebied van sanitaire voorzieningen en keukengebied. Deze tenten zijn bestemd voor zes personen en hebben drie slaapkamers. Slapen in een tent met toch alle luxe om u heen, dat is glamping.

De chalets worden aangeboden vanaf 99.500 euro tot 129.000 euro vrij op naam (exclusief btw). De lodges zijn beschikbaar vanaf 28.000 vrij op naam (exclusief btw).

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak naar telefoonnummer 043 - 450 23 30 of mail naar info@gulperberg.nl. We zijn zowel ’s avonds als ook in het weekend bereikbaar. Ons team staat u graag te woord.

Resultaten

330 resultaten

Korting tijdens openingsweekend Panorama Camping Gulperberg
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 hebben we de volgende aanbieding.

Kom samen met ons tijdens een van de twee openingsweekenden (17 tot en met 20 maart 2017 of 24 tot en met 27 maart 2017) genieten van al het moois dat Panorama Camping Gulperberg u te bieden heeft. Voor slechts 75 euro (exclusief parklasten) verblijft u een geheel weekend in een mooi chalet. Ook uw kinderen zullen zich tijdens dit speciale weekend goed vermaken. Onze gasten krijgen namelijk gratis toegang tot het op loopafstand gelegen subtropische zwembad Mosaqua, onder aan de Gulperberg.

U kunt deze bijzondere aanbieding online boeken op de website www.gulperberg.nl.
U dient dan de speciale kortingscode N12017 in te vullen.

Nummer 1 Account Aanmaken

U kunt een acccount aanvragen met behulp van uw naam en e-mail adres. Na het aanvragen ontvangt u een bevestigingslink om uw wachtwoord in te stellen.