Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Gedreven bezorgers gezocht

Gedreven bezorgers gezocht

Ben je een beetje handig, dan verdien je al gauw vijftien euro per uur

Word bezorger bij DV Media B.V. We zijn een organisatie die met ingang van 2021 verant-woordelijk is voor het verspreiden van het magazine Nummer 1 in Limburg. Circa tweehonderd bezorgers zorgen ervoor dat Nummer 1 bij 150.000 huishoudens wordt bezorgd. Jij, als bezorger, bent dus heel belangrijk voor onze organisatie.

De benodigde exemplaren van het magazine, eventueel aangevuld met reclamemateriaal, worden gemiddeld tien keer per jaar op woensdag vóór 12.00 uur bij jou afgeleverd en dienen uiterlijk op de daaropvolgende zaterdag vóór 12.00 uur te zijn bezorgd op alle adressen zoals vermeld op de bezorgbon.
Met name voor bezorgwijken in de Westelijke Mijnstreek en Midden-Limburg zoeken we nog een aantal enthousiaste en gedreven bezorgers. Kijk voor de bezorgdata, het contactformulier en meer informatie op www.dv-media.nl.

Kijk alvast eens op www.dv-media.nl voor gedetailleerde informatie. Nu al enthousiast? Meld je dan meteen online aan. We nemen binnen achtenveertig uur contact met je op.

Resultaten

416 resultaten

- De ideale (bij)baan.
- Minimumleeftijd 15 jaar.
- Meerdere bezorgwijken mogelijk.
- Bezorg het magazine tien keer per jaar.
- Zeer goede verdiensten.
- Zelf je werktijd bepalen: overdag op meerdere dagen.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan