Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Fingerproof mat oppervlak HPL-fronten

Fingerproof mat oppervlak HPL-fronten

Uniek voor Nederland

Al bijna 45 jaar luidt Hub Coninx de nieuwe trends in keukenland in. Hij is een inspiratiebron voor veel collega’s. Ook nu introduceert Coninx Keukens weer enkele baanbrekende vernieuwingen.

Om te beginnen zijn er de HPL-fronten in matte, vlekvrije uitvoering. ‘Uniek voor Nederland. HPL is een onverslijtbaar high pressure materiaal, met de onverwoestbare sterkte en kleurechtheid van Trespa. De fronten bestaan uit zeven lagen kunststof en een basis van mdf. Ze zijn water- en hittebestendig. We hebben zo’n front 160 uur onder water gedompeld en het kwam er onbeschadigd uit. Er is ook een glanzende versie, maar de matte uitvoering is bovendien fingerproof: je ziet geen strepen.’
In zijn showroom toont Coninx een keuken en een tafelblad van HPL, uiteraard van eigen fabrikaat. En er is meer, bijvoorbeeld een nieuw ladensysteem dat zowel elektrisch als handmatig kan worden bediend door het even aan te raken. Groot voordeel: er is nauwelijks ruimte meer nodig tussen de ladefronten.
Niet helemaal nieuw, maar nog altijd erg populair, is de zwevende keuken: de vloer blijft volledig vrij en de bergruimte blijft gelijk. En er is uiteraard nog veel meer te zien bij Coninx Keukens.

Kennis van zaken
Hub Coninx heeft in bijna 45 jaar veel kennis van keukens opgebouwd, vooral door ze zelf te fabriceren. In de loop der jaren is de concurrentie gegroeid. Om de prijzen laag te houden, werd (en wordt) steeds vaker met inferieure materialen gewerkt. Dat komt uw keuken niet ten goede.
Tijdens uw bezoek aan Coninx Keukens ontvangt u een richtlijnenbrochure die aangeeft waar u op moet letten bij de aankoop van een echt goede keuken. Doe er uw voordeel mee.

Keukens op internet
Uw keuken kopen of aanvullen op internet? Dat kan, maar ook dan is kennis en keus van de juiste materialen van belang. Op dat gebied is www.keukenmarkt-nederland.nl marktleider. Niet toevallig is deze website een initiatief van Angelo en Marco Coninx, de nieuwe generatie in het bedrijf.

Afzuigkap of lampenkap?
Keukenfuncties worden steeds meer geïntegreerd. Een van de lampen op bovenstaande foto doet tevens dienst als afzuigkap. Weet u welke? Ervaar het bij Coninx Keukens.

Resultaten

378 resultaten

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.