Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Coenen Automatische Deuren
 • Coenen Automatische Deuren
 • Coenen Automatische Deuren
 • Coenen Automatische Deuren
 • Coenen Automatische Deuren
 • Coenen Automatische Deuren

Coenen Automatische Deuren

"Rick Coenen viel bijna letterlijk met de garagedeur in huis.’’

Coenen

Op de grens van Sittard en Geleen, in de fraaie woonwijk De Haese, heeft Berry Moors nu al zo’n acht jaar geleden zijn domicilie gekozen. In een onder stijlvolle architectuur gebouwde twee onder een kap woning heeft vrijgezel Berry met zijn twee katten zijn thuis gevonden. Terwijl hun baasje overdag druk is met zijn baan, passen de poezen op de winkel.

“Ja, het is een leuk duo”, lacht Berry als hij ons in de modern ingerichte woonkamer ontvangt. Op de achtergrond, in de inpandige garage, laat het katten-duo duidelijk horen dat zij vinden dat het etenstijd is. “Ze gaan inderdaad goed tekeer, maar gelukkig krabben ze niet aan de nieuwe garagedeur”, knikt Berry. Juist, de garagedeur; daar zijn we voor gekomen.
In afwachting van de thuiskomst van Berry hebben we die nieuwe dubbele garagedeur, met aan de bovenzijde mooie LED-verlichting, al eens mogen bewonderen. De strak vormgegeven dubbel openzwaaiende deur, in een mooie diepgrijze tint, steekt duidelijk af tegen de originele horizontaal openzwaaiende stalen garagepoorten die nog veel in de wijk te vinden zijn.“

Op een blaadje?
“Ik ben er heel blij mee en dat komt niet in de laatste plaats omdat ik gekozen heb voor Coenen Automatische Deuren”, aldus Berry. “Toen de oude poort er nog in zat had ik toch veel last van tocht en kou in de garage en dat is nu helemaal niet meer het geval. Hoe ik bij Coenen terecht ben gekomen? Ha, via Nummer 1”, lacht hij. “In een nummer van eind 2014 las ik een artikel van iemand uit Stein die een hele fraaie, brede poort op maat had laten maken bij Coenen. Ik kende het bedrijf wel al van naam, maar wist er verder niets van. Toen ik dat las in Nummer 1 was ik al een tijdje bezig met de nieuwe poort en had ik al twee andere bedrijven over de vloer gehad. Maar dat klikte niet. Eentje wilde me compleet iets anders leveren dan ik in gedachten had en het andere bedrijf opereerde zó onpersoonlijk dat ze bij het bezoek voor het maken van de oerte bij de buren aan de deur stonden. Nou, met Rick Coenen ging dat gelukkig totaal anders. Het klikte meteen, Rick wist al heel vlot wat ik wou en geloof het of niet, maar binnen tien minuten had ik de oerte in handen. Hij rekende het gewoon op een blaadje uit, geen gegoochel met cijfers, maar heel helder en inzichtelijk. Coenen viel dus bijna letterlijk met de nieuwe deur in huis! Kijk, qua prijs zit er vaak niet zoveel verschil. Maar uiteindelijk geeft de service en het gevoel voor het juiste bedrijf gekozen te hebben de doorslag.”?

coenen1

Flexibel?
Voor Berry was het ook belangrijk dat hij buiten de normale werktijden terecht kon bij Coenen. “Ik moest natuurlijk nog gaan kijken naar diverse modellen in de showroom en dat kon wat mij betreft alleen maar ’s avond. Een kleine zes weken later meldden zich twee monteurs bij huize Moors met de op maat gemaakte dubbele garagedeur. “In een goeie halve dag was het gepiept. Die twee, medewerkers van Coenen en dus niet uitbesteed aan een vreemd bedrijf, hebben de deur perfect gemonteerd en alles heel netjes afgewerkt. Ook de LED-verlichting is heel mooi geïntegreerd in het geheel. En aan het eind van de klus hebben ze de oude garagepoort nog mooi meegenomen ook. Daar had ik dus geen omkijken meer naar. Als je die zelf moet afvoeren naar het milieupark kom je nog een aanhanger aan het huren ook. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat alles probleemloos is verlopen.”

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Coenen Automatische Deuren
Mortel 3a, 6121 JT Born
Telefoon: 046 - 481 03 00
info@coenen-deuren.com
www.coenen-deuren.com

 • MONTEUR (m/v) met gevoel voor techniek en oog voor detail
  MONTEUR (m/v) met gevoel voor techniek en oog voor detail

  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Wij zoeken een nieuwe collega. Solliciteer nu!

  Vacature | Coenen Automatische Deuren
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan