Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Carolus Thermen Bad Aachen
  • Carolus Thermen Bad Aachen
  • Carolus Thermen Bad Aachen
  • Carolus Thermen Bad Aachen
  • Carolus Thermen Bad Aachen

Carolus Thermen Bad Aachen

Ontspan lichaam en geest en geniet van heerlijke gerechten

De zomertijd is de mooiste tijd van het jaar. Bij zonnig weer bieden de oude bomen in de thermentuin van Carolus Thermen Bad Aachen koele schaduw. Je kunt er heerlijk ontspannen rusten. Wie met volle teugen van de zon wil genieten, nestelt zich op een van de vele ligbedden of wijkt uit naar Carolus-Beach of het zonnedek. Profiteer nu van de zomeractie: van 1 juli tot en met 30 september krijgt u namelijk vijftien procent korting op de entreeprijs.

Mineraalrijk bronwater
Veel gasten maken tijdens zonnig weer graag gebruik van de buitenzwembaden, gevuld met weldadig en mineraalrijk bronwater. Hier vindt u verkoeling en kunt u tegelijkertijd genieten van de warme gloed van de zonnestralen. Kortom, Carolus Thermen Bad Aachen biedt ook tijdens de zomermaanden tal van mogelijkheden om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en heerlijk te ontspannen.

Sauna ook in de zomer een highlight voor lichaam en geest
Of uw voorkeur nu uitgaat naar het Fins-Baltische saunalandschap in de liefdevol aangelegde saunatuin of naar de Oosterse badwereld met stoombaden, Ruhepool en een originele Turkse Hammam, in saunawereld OASIS vindt iedereen zijn eigen manier van ontspannen. Hier kunt u lekker even de tijd vergeten en waant u zich direct in een andere wereld. Bovendien combineert u het aangename met het nuttige, want regelmatig saunabezoek heeft een positief effect op het immuunsysteem en helpt ter bescherming tegen vervelende verkoudheidsvirussen.

Weldadige behandeling
Carolus Thermen Bad Aachen biedt voor iedereen een compleet programma voor een verwen- en relaxdag. In de spa-afdeling worden persoonlijke behandelingen zoals massages en lichaamsverzorgende behandelingen en rituelen verzorgd, al dan niet bij zacht licht en gedempte meditatiemuziek. Na afloop voelt u zich als herboren.

Wellness voor de smaakpapillen
Wie voor, tijdens of na het ontspannen ook zijn smaakpapillen wil verwennen, kan terecht in een van de drie uitstekende gastronomielocaties van Carolus Thermen Bad Aachen. In restaurant MEDITERRANEO worden dagelijks dagverse, mediterrane gerechten geserveerd. Voor lekkere en gezonde snacks gaat u naar BELLA VISTA bij de thermaalbaden en bij LEMMON GRAS in de saunawereld proeft u heerlijk verse gerechten direct uit de wok.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Carolus Thermen Bad Aachen
Passstrasse 79
T 0049 - 241 182 740
www.carolus-thermen.de

Openingstijden en parkeren
Carolus Thermen Bad Aachen is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur. Gasten kunnen parkeren in onze eigen parkeergarage.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan