Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Beste Plantencentrum van België
  • Beste Plantencentrum van België
  • Beste Plantencentrum van België
  • Beste Plantencentrum van België
  • Beste Plantencentrum van België

Beste Plantencentrum van België

Genker Plantencentrum, beste Plantencentrum van België voor de 2de maal op rij

Het Genker Plantencentrum is door de Belgische Tuincentra Vereniging opnieuw verkozen tot het beste plantencentrum van België.

Belangrijke beoordelingscriteria waren kwaliteit en presentatie van de tuinproducten, de klantenbelevenis en klantvriendelijkheid, de communicatie met de klant zowel extern als intern op de winkelvloer, innovatie en duurzaamheid.

Twee maal op rij deze Gouden Award winnen is heel bijzonder voor zowel Bart Hiemeleers als zijn team. Samen verzorgen ze hier met heel veel passie en liefde de bloemen en planten.
Het team van het Genker plantencentrum bestaat uit een 20-tal tuinbouwgeschoolde vaste medewerkers en wordt in het seizoen aangevuld met 25 interim krachten en evenveel jobstudenten.

Nieuwe verharde parking
Recent werd er fors geïnvesteerd. De vernieuwde parking springt meteen in het oog, wanneer je de flink verbrede en veiligere oprijlaan oprijdt.
“We tellen vandaag 600 parkeerplaatsen op onze eigen terreinen, waar kan je dat nog vinden”, zegt Bart.
“De parking het dichtst bij de ingang is nu helemaal beklinkerd en we hebben er, naast 107 plaatsen ook nog eens 13 ruime parkings voor mensen met een beperking. Vlot berijdbaar dus voor iedereen, ook voor de klanten die met hun winkelwagen naar de wagen rijden. Zelfs naar de grote weideparkings hebben we beklinkerde paadjes getrokken, zodat iedereen er vlot kan geraken.”

Een bezoekje waard
Een uitstapje naar het Genker Plantencentrum heeft iets feestelijks. Langs de inrit naar de parking wapperen kleurrijke vlaggen, en prachtige planten geven een voorsmaakje van het schouwspel dat je in het centrum wacht. Dat schouwspel bestaat uit niet minder dan 4400 verschillende soorten planten van topkwaliteit, het grootste aanbod in de hele Benelux! Het Genker Plantencentrum werd in 1993 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de groene vingers.
Op een oppervlakte van maar liefst 20.000 m² kun je kiezen uit een ongelooflijk uitgebreid assortiment tuinplanten, overzichtelijk gerangschikt en voorzien van infobordjes die je leren waar ze moeten geplant worden, hoe hoog ze worden, wanneer ze bloeien en nog veel meer.
Het uitgebreide assortiment dat je hier kunt vinden heeft het Genker Plantencentrum ook buiten de provinciegrenzen uitstraling gegeven.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Genker Plantencentrum
Hengelhoefstraat 118
3600 Genk, België
Tel: +32 89 32 25 68
E. info@genkerplantencentrum.be
I. www.genkerplantencentrum.be

  • video Beste Plantencentrum van België
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan