Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Benefietconcert Droom van Daniëlle

Benefietconcert Droom van Daniëlle

Ada Kok vervult de rol van gastvrouw tijdens deze avond

Op vrijdagavond 21 april vindt om 20.00 uur in de Mercedeszaal te Maastricht een benefietconcert plaats met optredens van Leon van Wijk, de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden en het slagwerkensemble van de harmonie.?Ada Kok vervult de rol van gastvrouw tijdens deze avond, waarvan de opbrengst in zijn geheel zal gaan naar het goede doel 'De Droom van Daniëlle’.

De kaarten kosten 15 euro per persoon en  zijn vanaf 15 maart 2017 te koop bij:
• Receptie van Maasveld
• Foyer KOH te Eijsden
• Plus in Eijsden
• Cadeaushop Partouns in Eijsden.
Ook zijn de kaarten per mail te bestellen via: info@maasveld.koraalgroep.nl.

De Droom van Daniëlle is het goede doel van Maasveld: een groter zwembad om ook in de toekomst bij Maasveld te kunnen blijven zwemmen… dat is de droom van alle bewoners die nu wekelijks het zwembad van Maasveld gebruiken. Het realiseren van deze droom is door de Vrienden van Maasveld en Maasveld als goed doel geadopteerd onder de naam: ‘De Droom van Daniëlle’. Op dit moment staat de teller op 200.000 euro; we zijn bijna halverwege van het totale bedrag.

Helaas is Daniëlle, de jonge vrouw die in het promotiefilmpje is gebruikt, in januari 2017 plotseling overleden. In overleg met de ouders en uit eerbetoon aan Daniëlle, blijven we ons ten volle inzetten voor De Droom van Daniëlle.
De Droom van Daniëlle heeft hiermee nog een diepere betekenis gekregen.

Resultaten

326 resultaten

  • video De Droom van Daniëlle
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.