Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

BELISOL FUTURA

BELISOL FUTURA

pvc-kozijn met aluminium uitstraling

BELISOL presenteert met gepaste trots zijn nieuwste innovatie: de FUTURA. Dit nieuwe pvc-profiel is onlangs toegevoegd aan het reeds uitgebreide productgamma. Het is een pvc-profiel met de uitstraling van aluminium. Dit nieuwe type kozijn heeft uitzonderlijk goede isolatiewaarden (lagere gasrekening!), een moderne en strakke alulook en uiterst slanke profielen.

De FUTURA-profielen zijn verstevigd met glasvezel, hetgeen ze zeer licht en sterk maakt. Dit nieuwe soort profielen is gemaakt van pvc, dat bekendstaat om zijn goede isolatiewaarde. Ook hebben pvc-profielen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. BELISOL gebruikt alleen maar pvc-kunststof van de hoogste kwaliteitsklasse voor een optimale duurzaamheid, stevigheid en onderhoudsgemak. Het FUTURA profiel is onder andere verkrijgbaar in de kleuren; zwart, antraciet en crème wit.

Met FUTURA-profielen geniet u van de uitstraling van aluminium voor de aantrekkelijke prijs van pvc. Dus tel uit je winst.

Resultaten

388 resultaten

  • Alles draait hier om de klant
    Alles draait hier om de klant

    Klanttevredenheid, daar draait het allemaal om bij BELISOL Maasmechelen. Niet alleen zijn de deuren en kozijnen van absolute topkwaliteit, ook zien de twee directeuren Jos Dohmen en Andy Awouters het als een uitdaging om klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het algehele verbouwingstraject.

    Exclusief - Belisol
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan