Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme
  • Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme

Beleef de ultieme kerstsfeer bij ’t Harlekijntje en Woondrôme

Wilt u volop inspiratie opdoen voor de ultieme kerstbeleving in huis? Dan bent u bij de woonwinkels ’t Harlekijntje in Roggel en Woondrôme in Meerssen aan het juiste adres. De voorbereidingen voor de gezelligste tijd van het jaar zijn al in volle gang. De stijlvolle en unieke kerstcollectie, die door de gehele winkels zichtbaar is, laat legio voorbeelden zien hoe je kerst op een bijzondere manier kunt vertalen naar de eigen huiselijke sfeer.

Prachtig gedecoreerde kerstbomen of unieke kerstaccenten op de feesttafel; ook in dit feestelijk jaargetijde zorgen deze toonaangevende woonwinkels voor warmte en sfeer in huis. De ultieme kerstsfeer is heel herkenbaar en toch uniek en passend in de stijl die de winkels uitstralen. Kom eens een kijkje nemen, de wondere kerstwereld zal u verrassen en inspireren.

Bijzondere woonwinkels
Val je nu door die unieke kerstsfeer van de ene verbazing in de andere, ook de rest van het jaar bezitten deze bijzondere woonwinkels onmiskenbaar de wow-factor. Je proeft, ruikt en voelt dat hier met heel veel zorg, liefde en passie een unieke collectie meubels, woondecoratie en accessoires is samengesteld. Hun woonstijl wordt wel omschreven als “Landelijk en Cosmopolitan Chique” en is uit duizenden herkenbaar. De echte interieurafficionado’s zullen hun vingers aflikken bij zo veel gepassioneerde wooninspiratie.

’t Harlekijntje in hartje Roggel, met haar 750 m2 woonbeleving, geldt dan ook al jarenlang als één van de meest gerenommeerde woonwinkels van Zuid-Nederland. Van heinde en verre komen klanten om er inspiratie op te doen en zich helemaal onder te dompelen in de bijzondere woonbeleving.
Ook bij Woondrôme, een 100 jaar oud statig herenhuis, gelegen aan de entree van de pittoreske markt in het centrum van Meerssen, is sinds het begin van dit jaar op 3 verdiepingen en 600 vierkante meter eenzelfde sfeer gecreëerd. ‘Qua assortiment en presentatie wel duidelijk geïnspireerd door ’t Harlekijntje’, zegt Charissa enthousiast. Zij zwaait in dit prachtige woonwalhalla de scepter. Binnenstappen in één van deze winkels voelt als thuiskomen. Dat gevoel wil het team ook bij zijn talrijke klanten oproepen; dat een huis écht een thuis wordt.

‘Wij zijn geen traditionele meubelzaken. We onderscheiden ons door de combinatie van meubels, woonaccessoires, decoratie, woonobjecten en verlichting. Hierdoor kan het gehele interieur perfect worden aangekleed in onze warme en herkenbare sfeer’, zegt Mary, die samen met haar man Berry en dochter Charissa het kloppende hart van beide winkels vormt.

Woonbeleving
Bij binnenkomst word je direct gegrepen door een warme en gezellige sfeer en ga je op een avontuurlijke ontdekkingstocht te midden van eindeloze collecties woonaccessoires, woonobjecten en prachtige meubelprogramma’s. ‘Onze collectie is zó uitgebreid en uniek dat klanten vaak twee of drie keer een ronde door de winkel maken om alles op zich te laten inwerken’, vertelt Charissa met een glimlach. ‘We helpen dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer klanten hier voor het eerst komen, willen ze zich  meestal eerst oriënteren op de mogelijkheden die onze winkels te bieden hebben. Wanneer ze zich thuis voelen in onze interieursfeer, kunnen wij ze gericht helpen om hun eigen woonwensen te
vervullen.’

Hier wordt nog echt ruimschoots de tijd genomen voor de klant onder het genot van een geurige cappuccino of een feestelijk glaasje prosecco. Zo ontstaat gaandeweg een warme band. Mary omschrijft deze amicale omgang met haar klanten als volgt. ‘Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. We staan altijd voor hen klaar, niets is ons te veel gevraagd.’

Kwaliteit en grote collecties
‘We kiezen bewust voor kwaliteitsmerken die de sfeer van onze collecties versterken. Zo hebben we de grootste collectie Olàv-zitmeubelen van heel de Benelux. Dit toonaangevende Nederlandse meubelmerk biedt tal van mogelijkheden in modellen en stoffen en wordt exclusief door ons gevoerd, net zoals onze leverancier in kasten en tafels; ook Nederlands fabricaat in eerlijk eiken. Maar ook van merken zoals Bunzlau Castle-servies, Frezoli-lampen, PTMD-accessoires en vele andere hebben we een uitgebreide collectie die je zelden in Zuid-Nederland aantreft’, aldus Berry.

Typische Harlekijntje-sfeer
Stijlvolle Landelijke meubels, aangevuld met bijzondere woonaccessoires in aardetinten, worden afgewisseld met meubel-programma’s in “Cosmopolitan Chique” en grote woonobjecten. Mary: “Zo krijg je in huis een mix van stijlen, die warmte en sfeer toevoegen aan het interieur. Deze typische Harlekijntje-sfeer is uniek en duidelijk herkenbaar! Inspiratie, passie en beleving; dat zijn onze kernbegrippen en dat maakt ons al meer dan vijfentwintig jaar uniek.”

Advies aan huis
‘Door deze combinatie van meubels, verlichting, woondecoratie en woonobjecten, aangevuld met karpetten en gordijnen, kunnen we een sfeer neerzetten die de klant op zijn eigen huis kan projecteren’, legt Mary uit. ‘Zo gaan we graag het woonavontuur met de klant aan. Van vaas tot een compleet interieur, we adviseren kundig voor een eindresultaat waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd.’
‘Mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle inrichting zijn bij ons aan het juiste adres. We komen graag bij hen thuis, geven gerichte adviezen en verdiepen ons in hun belevingswereld. Ik merk dat veel klanten het zeer op prijs stellen als ze daarbij deskundig worden geadviseerd. Ook het afleveren van de meubels en woonaccessoires thuis doen we zelf, inclusief de styling ter plekke’, vertelt Berry enthousiast. ‘Dan kunnen we namelijk zelf ook meegenieten van het mooie eindresultaat. Daar doen we het tenslotte toch allemaal voor en hebben we in heel Limburg en tot ver buiten de provinciegrenzen al talloze geslaagde interieurprojecten gerealiseerd.’

‘Heeft u ook plannen om uw woonkamer in deze warme, landelijke sfeer om te toveren en wilt u daarbij advies? Vraag het gerust bij een bezoek aan onze winkels. We adviseren u graag aan de hand van foto’s of bij u thuis. Kijk ook eens op onze Facebookpagina en website. Hierop staan tal van geslaagde projecten. Daar kun je zien dat onze interieurs de klanten passen als een perfect zittende handschoen’, aldus Charissa.

Tot gauw, de cappuccino staat klaar.

Resultaten

348 resultaten

Woondrôme
Kruisstraat 9
6231 LJ Meerssen
www.woondrome.eu

’t Harlekijntje
Kerkstraat 19
6088 EG Roggel
www.harlekijntje.com

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan