Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Alle goeds

Alle goeds

Column MR. Raoul van Dort

Vorig jaar rond deze tijd had ik de eerste gesprekken over een mogelijke overname van het kantoor Letsel.nl in Amsterdam. Thans kan ik u informeren over verdere vernieuwingen. De samenwerking met onze collega’s in Amsterdam verliep voorspoedig, we zijn een hecht team geworden. Er ontstonden nieuwe ideeën over onze positionering, de mogelijkheden onze dienstverlening verder te verbeteren en te profiteren van onderlinge kennis en kunde met als doel elkaar te versterken.

Gezien de samenwerking is het een logische stap dat beide kantoren vanaf 1 januari aanstaande zullen opereren onder de naam Van Dort Letselschade.

Onze werkwijze, communicatie en benadering van cliënten zullen blijven als voorheen, evenals onze principiële en onafhankelijke positionering ten opzichte van verzekeraars. We zullen daarin een eenduidig beleid voeren. Zo behouden wíj onze identiteit en onze cliënten hun adequate en betrokken rechtsbijstand. En mocht het zijn dat bij een van beide kantoren extra ondersteuning wenselijk is, dan kan daarin eenvoudig onderling worden voorzien, hetgeen de continuïteit ten goede komt.

We vinden het belangrijk op begrijpelijke en transparante wijze met onze cliënten te communiceren. Zodat ze begrijpen wat er speelt of staat te gebeuren en vooral waarom. Maar ook andere geïnteresseerden of belangstellenden wijzen we graag de weg in de letselschadepraktijk, zonder poespas, grootspraak of advertenties. Gewoon met informatie die ertoe doet, die makkelijk vindbaar en begrijpelijk is. Dat bieden we voortaan op de geheel nieuwe site www.letsel.nl, een kennisbank over letselschade die sinds kort actief is.

Op die site vindt u eenvoudig uw weg in onderwerpen als aansprakelijkheid, smartengeld, medische fouten, eigen schuld of vergoeding van inkomensverlies. Met veel praktische tips en voorbeelden, gebaseerd op de praktijk. Alhoewel het beter is wanneer u ons niet nodig heeft, willen we u wel de beste ondersteuning bieden als het onverhoopt toch anders is.

Zowel offline als online. 2017 belooft een mooi jaar te worden. Ik wens u alle goeds. 

Resultaten

348 resultaten

Kantoor Maastricht
Spoorweglaan 12?
6221 BS  Maastricht
maastricht@vandortletselschade.nl

Kantoor Amsterdam
Teleportboulevard 110
1043 EJ  Amsterdam
amsterdam@vandortletselschade.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan